icon_begeleider.png

Persoonlijke begeleiding 

Om ervoor te zorgen dat al jouw wensen tijdens de bouw goed verwerkt worden, is de kopersbegeleider voor jou het aanspreekpunt van de aannemer. Na aankoop van de woning word je uitgenodigd voor een gesprek. De kopersbegeleider verwerkt het gekozen meer- en minderwerk en jouw individuele woonwensen.

icon_keuken.png

Keuken 

De keuken zit bij de meeste woningen niet in de standaardlevering. Alleen de woningen tot de middeldure koop, waarvoor een regeling vanuit de gemeente geldt, worden voorzien van een (basis)keuken. Voor het project ‘PUUR Wonen in Meerhoven' wordt een project-keukenshowroom geselecteerd. Zij maken voor elk type een scherpe projectaanbieding en nodigen je uit voor een afspraak in de showroom waar alle tijd is om jouw wensen te bespreken. Neem de kopersmap mee, dan heb je alle gegevens bij de hand. Wanneer je liever een andere leverancier benadert, ben je daar geheel vrij in. Wij zorgen er voor dat de benodigde aansluitpunten bij de oplevering van jouw droomwoning op de juiste plaats worden aangebracht. 

icon_badkamer.png

Sanitair en tegels 

De badkamer en het toilet worden voorzien van tegels en sanitair. Omdat smaken verschillen is het mogelijk om andere keuzes te maken qua sanitair en tegelwerk. De kopersbegeleider legt je persoonlijk uit hoe dit traject in zijn werk gaat.

 icon_notaris.png

Officiële papieren

Zodra alle ontbindende- en opschortende voorwaarden uit de koop- en aannemingsovereenkomst zijn vervuld, word je uitgenodigd om naar de notaris te gaan. Bij de notaris wordt de koopovereenkomst omgezet in een leveringsakte en ben je na ondertekening officieel eigenaar van de woning. Tevens wordt nu het gronddeel volgens de koopovereenkomst vanuit de hypotheek betaald. Daarna zal er op korte termijn worden gestart met de bouw van jouw huis.

icon_kijkdagen.png

Huis in aanbouw bekijken 

Tijdens de bouw word je een aantal keer uitgenodigd om op de bouwplaats te komen kijken hoe ver de aannemer is met de bouw van jouw woning. Je kan dan ook leveranciers meenemen, zodat zij alles ter plaatse kunnen inmeten. Zo krijgen de gordijnen de juiste maat en past de keuken precies zoals je hem bedacht hebt.

icon_beoordeling.png

Stap 1 van de oplevering 

De oplevering van je woning gebeurt in twee stappen. Ongeveer twee weken voor de officiële oplevering nodigt de aannemer je uit voor de eerste beoordeling. Bij deze beoordeling wordt samen met jou bekeken of jouw woning technisch en kwalitatief in orde is.

icon_oplevering.png

Stap 2 van de oplevering 

Bij de definitieve oplevering bekijk je kritisch of jouw woning naar jouw wens is. Dit kun je samen met een expert van Vereniging Eigen Huis (VEH) doen. Wij staan achter de kwaliteit van onze huizen, daarom kun je de kosten voor deze adviseur bij ons declareren door middel van het declaratieformulier VEH welke in je kopersmap zit. Aan het einde van de oplevering ontvangt je de sleutels van jouw droomwoning!

Contactpersoon

1
Michiel van der Velden
Projectontwikkelaar
088 - 100 9500

Bel mij terug

Logo Focus Makelaars - aangepast formaat.jpg
 
Robert-Jan Bekkering
NVM makelaar
040-2180078
Stuur e-mail

 

Dennis van Lieshout
Financieel adviseur
040-2922222
Stuur e-mail